szextörténetek

Ajánlott honlapok

Erotika.lap.hu
Nőcsábítás Mesterfokon
Sorozatos Orgazmus
Szexuális Felizgatás

Diamond Sex Shop Webáruház


casanovavideok

green snake forte
A mozi

A mozi

 

Gyerekkorom óta tudom, hogy homoszexuális vagyok. Próbáltam ellene küzdeni, legyűrni a vágyat, amit a fiúk keltettek bennem, de igazából ez lehetetlen. Nem kerestem kapcsolatot, de tudtam, hogy egyszer be fog következni a pillanat, amikor meglátok egy fiút, és visszafordíthatatlanul megkezdődik majd egy folyamat. S igazam lett.

Már elmúltam 18 éves, amikor az utcán sétálva megláttam ŐT. Azonnal tudtam, hogy Ő lesz az. Nem tudom, hogy honnan tudtam, de Éreztem. Egyedül sétált előttem az utcán. Egyszer-egyszer megállt megnézni a kirakatot, így pontosan meg tudtam nézni. Nem volt különösebben szép, de volt benne valami megfoghatatlan, ami különösen vonzott. Maszturbálásaim közben sokszor gondoltam egy ilyen srácra. A haja és a szeme barna volt, az alakja magas és vékony. Megállapításom szerint 15-16 éves lehetett. Ó, igen. Tudom, nagyon fiatal, de ez volt a legkisebb dolog, amivel akkor törődtem.

Követni kezdtem, s láttam, hogy bemegy egy moziba. Bementem utána én is. Megvettem a jegyet, nem is nézve, hogy milyen film lesz, beléptem a terembe. Azonnal Őt kerestem és megláttam, hogy a leghátsó sorban ül, egyedül. Micsoda szerencse! Elindultam felé, s leültem a mellette lévő székre. Ő rám nézett, és egy kicsit arrébb húzódott, hogy elférjek. Nagyon izgatott voltam és már alig bírtam irányítani Magam.

A film rögtön kezdődött, így hamar sötét lett. Hallottam, ahogy a levegőt veszi mellettem, s a közelsége olyan szívdobogást okozott Nekem, hogy attól féltem, valaki meg hallja. Ránéztem a sötétben és nem bírtam levenni Róla a szemem. Észrevette, hogy nézem és elmosolyodott. Ez volt az utolsó csepp a pohárba.

Végképp elveszítve a fejem, a kezem a szék karfájáról a térdére tettem. Magam is megrettentem a mozdulattól, de nem történt semmi. Nem pattant fel, nem kezdett el kiabálni, hanem mintha mi sem történt volna, nézte tovább a filmet. Óvatosan elkezdtem simogatni a térdét és ettől olyan merevedésem lett, hogy már szinte fájt. Egyre feljebb csúsztattam a kezem, s már a combja közepénél jártam, mikor megint Rá néztem, de még mindig semmi jelét nem adta, hogy bármit is érezne. Még feljebb raktam a kezem és már egészen a cipzárjánál jártam. Nem bírtam már tovább és ráraktam a kezem a farkára farmeron keresztül. Merevedése volt!!! Csodálatos érzés volt simogatni azt a kemény farkat!

Végre ekkor megmozdult és halkan felnyögött. Hogy honnan vettem a következő mozdulatokat, azt nem tudom, de remegő kézzel próbáltam lehúzni a cipzárját, s benyúlva a nadrág nyílásán keresztül tovább simogatni a nemi szervét. Így már azt is éreztem, hogy milyen meleg és mekkora.

Kigombolva a nadrágját, az egyik kezemmel lehúztam az alsónadrágját, a másikkal pedig elővettem a kemény farkát. Marokra fogtam és éreztem, hogy tűz forró és nagyon nedves a vége. Ekkor a kezét felemelte s megfogva a fejem, elkezdte nyomni a farka felé. Tudtam, mit akar, hogy kapjam be neki. Régóta vártam ezt a pillanatot és egy percig se haboztam. Lehajoltam a lába közé egészen a farkához. Végre közelről is szemügyre vehettem egy másik fiú farkát. Úgy 18 cm lehetett, elég vastag és a feje nagyon szépnek látszott. Nem volt még annyira szőrös, de ettől még csak szebb volt. A heréi akkorák voltak, mint egy-egy pingpong labda. Elször szépen elkezdtem nyalogatni a makkját, lenyalva róla a nedvességet. Nagyon jó íze volt. A kezemmel fel-le húzogattam brét, Ő pedig a csípőjét mozgatta finoman. A kezével tovább nyomta a fejem türelmetlenül. Engedve a nyomásnak, kinyitottam a szám és bekaptam a farkát. Úgy, mint a többi, ez is nagyon jó volt. Benyomta a farkát, egészen a torkomig. A kezemmel a golyóit masszíroztam, Ő pedig a csípőjével és a kezével irányította a farkát a számba.

Éreztem, hogy egyre izgatottabb lesz, és egyre gyorsabban mozgatja magát. Nem akartam arra gondolni, hogy mi lesz, ha elélvez, ha eddig jó volt minden, bizonyára az is jó lesz. A nyelvemmel izgattam a makkját a számban és egyre több nedvesség jött belle. Már nagyon gyorsan mozgott a számban, amikor a kezével megszorította a fejem, a csípője megrándult, a farka pedig olyan kemény lett, mint a beton. Megremegett a nemi szerve és hirtelen elöntette a szám a spermája. Nagyon meleg volt, és nagyon sok jött belőle. Mámorosan nyeltem a spermáját, ami még vagy négyszer-ötször a számba spriccelt. Mikor már nem jött több belle, szépen kivettem a számból és lenyalogattam a maradék gecit róla. A keménysége még mindig alig akart megszűnni.

Boldog voltam. Végre megtörtént, amit annyira vártam. Leszoptam egy fiút. Örömet okoztam Neki, hisz elélvezett. Büszke voltam és egyáltalán nem szégyelltem Magam, hogy homoszexuális vagyok. Szégyelljék magukat azok, akik ezt bűnnek tartják.

S hogy mi történ ezek után? Az már egy másik történet.

 

Vége

 

TAG: A mozi, szextörténetek, erotikus történet, erotikus történetek, sex történetek, szex történet

vigrx gold

casanovavideok


websas.hu


Történetek 01
Történetek 02
Történetek 03
Történetek 04
Történetek 05
Történetek 06
Történetek 07
Történetek 08
Történetek 09
Történetek 10
Történetek 11
Történetek 12
Történetek 13