szextörténetek

Ajánlott honlapok

Erotika.lap.hu
Nőcsábítás Mesterfokon
Sorozatos Orgazmus
Szexuális Felizgatás

Diamond Sex Shop Webáruház


casanovavideok

green snake forte

Családban marad avagy lebukott az öcsém...


Az első leszbikus élményem 16 éves koromban esett meg velem. Egyáltalán nem számítottam rá, hogy így fognak alakulni a dolgok. Anya vette el egy óriási leszbizés közben. Fél év múlva pedig az öcsémet avattam fel. Hogy miként? Azt mindjárt megtudhatod, ha elolvasod az alábbi történetet.

Egy hideg téli pénteki napon csak ketten voltunk otthon az öcsémmel. Anyuék elutaztak egész hétvégére a nagymamához aki tőlünk 150 km-re lakott. Rámbízták az öcsit, hogy viseljem gondját. Igaz csak egy évvel volt fiatalabb nálam.

Egy darabig játszottunk a szobában a ki nevet a végént, de megéheztünk. Mondtam az öcsémnek, hogy menjünk ki a konyhába és csináljunk valami kaját. Azzal el is indultunk kifele a konyhába. Vettük a kenyeret, szalámit, ketchup-öt, mustárt, vajat, paprikát és amit még találtunk.   Bevittük a szobába és leültünk egymás mellé az ágyra. Előttünk ott volt a terített asztal, tele a sok kajával. Nekiláttunk kajálni. A kaja közben öcsi szokása szerint elkezdett ökörködni.  Addig-addig szórakozott míg a ketchup-öt rám és magára lottyintotta. Rá a pólókra és a nadrágokra.  Gyorsan lekaptam minddenkiről mindkettőt, és kiöblítettem a kádban. Mivel nálunk otthon nem divat
a bugyi és az alsónadrág és amúgy is nudizni szoktunk, ott álltunk egy szál semmiben. Ennek nem  volt jelentősége. A szobában meleg volt. Vissza a kajáhozés amint befejeztük a kajálást,  elvonultam fürödni. Be is mentem a fürdőbe, elkezdtem tussolni. Aztán gyorsan letusoltam. Megtörölköztem és a túlzottan nagy csend miatt lopva elindultam öcsém szobája felé. Az ajtaja félig nyitva volt, így belestem. Nos az öcsém épp egy szexlapot olvasgatott és közben verte a farkát. Hosszú, de vékony farka volt az öcsémnek. Beléptem a szobába, de annyira el volt foglalva az újsággal és magával, hogy észre sem vette azt. Az újság mellett egy óvszer feküdt bontatlanul. Valószínű melléklete lehetett az újságnak.

- Mit csinálsz? - kérdeztem.

Hirtelen öcsém összerezzent és hebegni kezdett.

- S s s s s semmit! - s azzal elkezdte takargatni magát.

- Látom tanulsz!

- Á ááááá. Csak izé...

- Ne mentegetőzz! Láttam mindent! - szakítottam félbe.- S külömben is láttam már merev faszt. Nyugodtan
elveheted a kezed.

Öcsém persze nem merte elvenni a kezét és teljesen zavarban volt.

- NA mutasd! - s azzal elvettem a kezét az ágaskodó farkáról. - Mit akarsz, ezzel már lehet kezdeni valamit! Gyerünk feküdj le hanyatt! - parancsoltam, s azzal hanyatt döntöttem öcsémet.

Öcsém persze engedelmeskedett, félve attól hogy elárulhatom valakinek a titkát! Persze eszemben sem volt, de kihasználtam a lehetőséget. A egy-egy kezét és lábát kikötöztem egy-egy ágysarokhoz. Ráültem a farka alatt a combjára és elkezdtem izgatni a farkát a kezemmel.

- Na lássuk! Bele férsz-e a kotonba? - s azzal kibontottam a fóliát és elővettem a kotont. Lassan elkeztem ráhúzni a farkára. Szépen rá is ment a koton.

- Na ez méretes! Mit tudhat vajon még? - estem látszólagos gondolkodába, majd igy feleltem:  - Lássuk mit is tud ez a farok.

S azzal feltérdeltem a dereka mellé és elekzdtem az óvszeres farkát bevezetni a puncimba. Isteni érzés volt, ahogy az öcsém farka egyre beljebb került a puncimba. Aztán elkezdtem fel-le mozogni ezáltal is izgatva magamat. Az új helyzet teljesen felizgatott, így hamarosan elélveztem.
De az öcsém farka még nem, ezért lassan felelmelkedtem - éppen addig amig kicsúszott a farka - és a puncinedvemtől síkos, óvszeres farkát a popsibejáratomhoz helyeztem, majd elkezdtem bevezetni. Néhányszori próbálkozás után a farka lassan elbújt teljes egészében a popsimban. Aztán elkezdtem ismét fel-le mozogni. Ezt már az öcsém sem birta és nagy sóhajjal elélvezett. Éreztem ahogy a farka pumpálni kezdi a magját. Ettől az érzéstől újból elélveztem mégegyszer.

Aztán eloldoztm az öcsémet és megígértettem vele, hogy mindebből semmi nem derülhet ki, mert akkor Én is elárulom őt a barátai előtt, hogy masztizott. Ettől úgy félt, hogy megígérte, hogy soha senki nem tudja meg.

Ezek után még néhányszor szeretkeztünk, míg egyszer öcsém dolgait anyu előtt egy leszbizés közben elmondtam.

S hogy mi történ ekkor?? Hát ez egy másik történet....

TAG: Családban marad avagy lebukott az öcsém, sex történetek, erotikus történet, szextörténetek, erotikus történetek, szex történet

vigrx gold

casanovavideok


websas.hu


Történetek 01
Történetek 02
Történetek 03
Történetek 04
Történetek 05
Történetek 06
Történetek 07
Történetek 08
Történetek 09
Történetek 10
Történetek 11
Történetek 12
Történetek 13