szextörténetek

Ajánlott honlapok

Erotika.lap.hu
Nőcsábítás Mesterfokon
Sorozatos Orgazmus
Szexuális Felizgatás

Diamond Sex Shop Webáruház


casanovavideok

vigrx gold

Hátsó bejárat

A feleségem nemrég átesett egy kisebb műtéten, ennek eredményeképpen a szexuális életünket elég hosszú időre jegelnünk kellett. Eleinte azt mondtam, hogy majdcsak átvészelem valahogy, önmegtartóztatással és az ő esténkénti kézimunkájával. Azonban, ahogy teltek-múltak a napok, egyre kanosabb és kanosabb lettem, akár egy tizennyolc éves. Szerencsére némi kielégülést és megnyugvást találtam Nancy karjaiban.
Ő húsz éves és azonnal szemet szúrt nekem. Nálunk dolgozik, mint titkárnő. De ő több, mint egy tehetséges munkaerő. Mint alkalmi szexpartner, átlagon felüli.
Sokáig csak titkon bámultam, ahogy Nancy szinte hivalkodik a puncijával iroda szerte. Mindig szűk nadrágokat hordott és amikor a bugyi vonalára vetettem a pillantásom, az ajkamba haraptam.
Egy este megkértem, hogy segítsen nekem, mert rengeteg a papírmunkám. Aztán, munka közben ahogy beszélgettünk, szóba került, hogy a feleségem éppen most lábadozik. Nancy őszintén együtt érzett velem, és megértett, amikor véletlenül említést tettem a kényszerű önmegtartóztatásomról.Kissé meghökkent, de azonnal beindult. Felállt és hozzám lépett. A punciját az ágyékomhoz nyomta.
- Meg tudom érteni, min mész most keresztül. Ezenkívül nem szeretném, ha ez nyomot hagyna benned. Sőt, ki szeretném élvezni!
- Egy idősebb emberrel, mint én? - kérdeztem hitetlenkedve. Erre megmarkolta a farkam nadrágon keresztül és megrángatta kissé.
- Idősebb??? Érettebb! - mondta. Köré fontam a karjaimat és megöleltem, majd szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Nemsokára a ruhái egy halomban hevertek a földön mellettem. Hosszú pillanatokig csodáltam gyönyörű fiatalságát.
Széttette a lábait, én közéjük csusszantam és leültem, majd az ölembe ült. Valóban élete virágjában volt, csinos, kis rózsaszínű puncijából szinte csöpögött az ízletes gyönyörnedv. Nem tudtam visszafogni magam, hogy ne nyaljam ki. Erre azt mondta, hogy ez volt az első alkalom, hogy megengedte valakinek. Hálásan és nagyon lelkesen kérdezte:
- Hogy tudnám ezt meghálálni?
Megérintettem a segglyukát, mire ő megvonaglott.
- Rendben! - suttogta, miközben négykézlábra állt. A fehér feneke lágyan simult a kezembe. Befúrtam az arcom a fényes gömbök közé és megnedvesítettem a lyukát a nyelvemmel. Aztán egy ujjamat belemártottam a punci nedvébe és azzal síkosítottam tovább. Ezzel ellazította a gyönyörű, barna segglyukát, és egyre jobban kitágult. Felizgult. Lágyan körözött a fenekével a szám előtt és nyögött. Amikor a farkam duzzadt hegye hozzáért a hátsó bejáratához szinte zokogott a vágytól. Lassan nyomultam egyre beljebb, nehogy fájdalmat okozzak neki. Amikor már majdnem teljesen bent voltam, vártam, hogy megnyugodjon. Majd szépen, egyenletesen pumpálni kezdtem ki-be. A lökéseimre a fenekének felém tolásával válaszolt. Teljesen magába fogadva ezzel a farkamat.
A kefélés végén megtöltöttem gecivel a lyukát. Nancyvel tizenöt perc múlva megismételtük a dolgot.

TAG: Hátsó bejárat, sex történetek, erotikus történet, szextörténetek, szex történet, erotikus történetek

green snake forte

casanovavideok


websas.hu


Történetek 01
Történetek 02
Történetek 03
Történetek 04
Történetek 05
Történetek 06
Történetek 07
Történetek 08
Történetek 09
Történetek 10
Történetek 11
Történetek 12
Történetek 13